aavdæk.dk

AAV Dæk Aalborg

24/7 BREAKDOWNSERVICE

AAV Dæk Aalborg

Fåborgvej 11
9220 Aalborg Ø

Telefon: 98 15 60 00
Vagttelefon: 98 15 60 00
mgl@aav.as

Bogholderi:
Telefon: 86 24 95 10
Fax: 86 24 94 97

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 07.30 – 16.00
Fredag: 07.30 – 15.00

Dit lokale dækcenter i Aalborg

Mit navn er Jesper, jeg er ny afdelingsleder hos AAV Dæk Aalborg. Jeg har været ansat hos AAV Dæk i mere end 8 år – og jeg har mere end 10 års erfaring i dækbranchen. Kig forbi dit lokale AAV Dækcenter i Aalborg. Mine kollegaer og jeg glæder os til at servicere dig. 

Jesper - afdelingsleder AAV Dæk Aalborg
AAV Dæk Aalborg

Hos AAV Dæk Aalborg har vi stor erfaring med at levere dækservice til at fra trillebører, personvogne og landbrugsmaskiner til de allerstørste entreprenørmaskiner. Med andre ord – vi kan servicere alt, hvad der kan rulle! Vi er erfarne, hurtige og professionelle – så du kan trygt overlade dine dæk til os. 

Søger du råd og vejledning om dæk? Eller ønsker du at bestille en tid til dækservice? Vi står klar til at hjælpe dig, tage imod din tidsbestilling eller besvare dine spørgsmål – uanset om du besøger vores dækcenter i Aalborg eller du kontakter os pr. mail eller telefon. Er du på udkig efter nye dæk? Indhent et tilbud, så vender vi tilbage til dig inden for 2 hverdage. 

Dækopbevaring og hjulskift

Lad os stå for at opbevare, servicere og montere dine dæk. Det eneste du skal gøre er at komme forbi dit lokale AAV dækcenter i Aalborg, når det er tid til at få skiftet dæk. Det gør det lidt nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere
Dækskift

Sådan finder du AAV Dæk Aalborg

Du finder dit lokale AAV Dækcenter i Aalborg på adressen Fåborgvej 11, 9220 Aalborg Ø – få minutters kørsel fra Nordjyske Motorvej, afkørsel 25. Du kan desuden nå vores dækcenter på ca. 10 minutters kørsel fra Nørresundby. 

Dækservice 24 timer i døgnet

Døgnservice Aalborg

Hos AAV Dæk Aalborg kommer vi dig til undsætning - såfremt du skulle få behov for akut dækservice - 24 timer i døgnet. Med vores specialbyggede servicevogne dækker vi hele Nordjylland. Skulle du have behov for rullende dækservice andre steder i Danmark, kan du kontakte ét af vores andre 6 dækcentre. 
Du kan ringe til os hver dag, året rundt – 24 timer i døgnet. Vi tager altid telefonen – og vi betjener dig altid personligt. Vi kører afsted, så snart du ringer. Den eneste ventetid, som du kan forvente, er køreturen dertil, hvor du befinder dig.     

Kontakt

Om AAV Dæk Aalborg

I 2004 overtog AAV Dæk Viggo Laursen Autogummi på adressen Fåborgvej 11, 9220 Aalborg Øst – dette blevt starten på AAV Dæk i Aalborg. AAV Dæk Aalborg er en del af den mere end 75 år gamle familieejede kæde af dækcentre rundt om i Danmark. Foruden dit lokale AAV Dækcenter i Aalborg kan du finde AAV Dæk i Aarhus, Herning, Viborg, Skive, Vejle og Sorø. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor. 

Privat

Ryster dine dæk, når du kører i din bil? Så trænger de måske til en afbalancering. Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Læs mere her.  

Vi yder hurtig og professionel dækservice til alt, hvad der kan rulle. Kom forbi med din bil, trillebør eller campingvogn – vi kan klare det hele. Læs mere her. 

Er dit dæk punkteret? Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt – så du kan komme sikkert videre.  Læs mere her.

Slip for besværet med at opbevare dine dæk – og lad os opbevare dem for dig. Vi tilbyder professionel opbevaring af dæk året rundt. Læs mere om vores pakker med dækopbevaring og hjulskift her.

Vi forhandler alle de kendte mærker indenfor dæk. Du kan læse mere om de forskellige dækmærker her.

Erhverv

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner – og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret dækrådgivning. Læs mere her.

Hos AAV Dæk har vi den rette erfaring og det helt rigtige udstyr til at servicere nogen af de allerstørste maskiner! Vores specialbyggede servicelastbiler står klar til at komme dig undsætning på diverse byggepladser, i store gruskrave o.lign. Læs mere her.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Undgå domme dagsbøder og/eller lang ventetid i nødsporet. Vi kommer dig til undsætning med vores rullende dækservice. Læs mere.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Læs mere her. 

Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, 365 dage om året. Læs mere her. 

Blog

Vinterdæk – personvognsdæk

Hos AAV Dæk har vi gennem 70 år og tre generationer specialiseret os i dæk og fælge. Derfor ved vi mere om dette emne end de fleste, og vi kan i dag kalde os for førende dækspecialist. Vi kan hjælpe...

Læs mere