aavdæk.dk

AAV Dæk Aarhus

24/7 BREAKDOWNSERVICE

AAV Dæk Aarhus

Sintrupvej 40
8220 Brabrand

Telefon: 86 24 99 99
Vagttelefon: 86 24 99 99
aarhus@aav.as

Bogholderi:
Telefon: 86 24 95 10
Fax: 86 24 94 97

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 07.30 – 16.30
Fredag: 07.30 – 16.00

Dit lokale dækcenter i Aarhus

AAV Dæk Aarhus udgør på én og samme tid både dit lokale dækcenter i Aarhus – og danner samtidig hovedkontor for vores 7 afdelinger i hhv. Aalborg, Herning, Viborg, Skive, Vejle og Sorø. Vi står klar til at servicere dig i vores dækcenter i Brabrand – og vi giver gerne en kop kaffe imens. Velkommen indenfor.  

AAV Dæk Aarhus
AAV Dæk Brabrand

Hos AAV Dæk Aarhus yder vi alle typer services relateret til dæk og fælge – og vi forhandler alle de kendte dækmærker. Vi kan håndtere alt fra mindre personbiler til de allerstørste entreprenørmaskiner. Med andre ord, vi tilbyder alt indenfor dæk og fælge til private og erhverv.  

Vi er stolte af at være en dansk familiedrevet virksomhed gennem 4 generationer. Med mere end 75 års erfaring i branchen kan du trygt overlade dine dæk til os. Vores ambition er til fulde at være din professionelle dækpartner. Vi er hverken blot din dækleverandør eller din dækmontør – vi hjælper dig i hele processen fra at finde de helt rigtige dæk til de er monteret. Vi gør af dyd ud af at holde dig kørerende.

Fleksibilitet er et nøgleord i vores forretning. Vi står altid klar til at hjælpe dig, når du har behov for akut dækservice – også uden for vores normale åbningstid. Særligt som erhvervsdrivende giver det mening at benytte vores 24-timers breakdownservice, hvis du står har akut behov for hjælp. Vi kommer dig til undsætning, så du igen kan fortsætte dit arbejde. Vi er kontaktbare døgnet rundt, 365 dage om året – dit opkald bliver altid besvaret. 

Søger du hjælp til at vælge de rigtige dæk? Eller vil du bestille en tid til dækservice? Vi står klar til at hjælpe dig og tage imod din tidsbestilling. Så kontakt dit lokale AAV Dækcenter i Aarhus.

breakdownservice

Vi råder over et stort antal servicevogne med topmoderne udstyr. Har du behov for akut dækservice? Vi kommer dig til undsætning på vejen, i marken eller i grusgraven 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Læs mere
Servicevogn

Sådan finder du AVV Dæk Aarhus

Du finder dit lokale AAV Dækcenter i Aarhus på Sintrupvej 40, 8220 Brabrand. Du kan nå vores dækcenter på ca. 15 minutters kørsel fra Aarhus midtby. Desuden kan du nå motorvej E45 på mindre end 2 min. 

Dækopbevaring og hjulskift

Dækopbevaring og hjulskift

Vi gør det let for dig at være bilejer. Vælg den opbevaringspakke, som passer dig. Det eneste du skal gøre er at køre til dit lokale AAV Dækcenter i Aarhus - så klarer vi resten for dig.

Læs mere

Om AAV Dæk Aarhus

I 1946 grundlagde Marius Kjær Rasmussen firmaet Aabyhøj Vulkanisering, som han startede op i beskedne lokaler i en baggård på Silkeborgvej 234 i Aarhus-forstaden, Aabyhøj. I begyndelsen beskæftigede Aabyhøj Vulkanisering sig udelukkende med regummiering af gamle dæk, men senere udvidede vulkaniseringsvirksomheden til salg af nye dæk. I 2006 tog Aabyhøj Vulkanisering navneforandring til dette mundrette AAV Dæk.

 

I tidens løb er Marius Kjær Rasmussens, søn; Poul, barnebarn; Niels og oldebarn; Philip trådt ind i familievirksomheden – og flere afdelinger i hhv. Aalborg, Herning, Skive, Viborg, Vejle og Sorø er kommet til. 

 

Privat

Ryster dine dæk, når du kører i din bil? Så trænger de måske til en afbalancering. Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Læs mere her.  

Vi yder hurtig og professionel dækservice til alt, hvad der kan rulle. Kom forbi med din bil, trillebør eller campingvogn – vi kan klare det hele. Læs mere her. 

Er dit dæk punkteret? Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt – så du kan komme sikkert videre.  Læs mere her.

Slip for besværet med at opbevare dine dæk – og lad os opbevare dem for dig. Vi tilbyder professionel opbevaring af dæk året rundt. Læs mere om vores pakker med dækopbevaring og hjulskift her.

Vi forhandler alle de kendte mærker indenfor dæk. Du kan læse mere om de forskellige dækmærker her.

Erhverv

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner – og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret dækrådgivning. Læs mere her.

Hos AAV Dæk har vi den rette erfaring og det helt rigtige udstyr til at servicere nogen af de allerstørste maskiner! Vores specialbyggede servicelastbiler står klar til at komme dig undsætning på diverse byggepladser, i store gruskrave o.lign. Læs mere her.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Undgå domme dagsbøder og/eller lang ventetid i nødsporet. Vi kommer dig til undsætning med vores rullende dækservice. Læs mere.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Læs mere her. 

Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, 365 dage om året. Læs mere her. 

Blog

Vinterdæk – personvognsdæk

Hos AAV Dæk har vi gennem 70 år og tre generationer specialiseret os i dæk og fælge. Derfor ved vi mere om dette emne end de fleste, og vi kan i dag kalde os for førende dækspecialist. Vi kan hjælpe...

Læs mere