aavdæk.dk

AAV Dæk Skive

24/7 BREAKDOWNSERVICE

AAV Dæk Skive

Engvej 8 th.
7800 Skive

Telefon: 97 52 43 88
Vagttelefon: 97 52 43 88
fp@aav.as

Bogholderi:
Telefon: 86 24 95 10
Fax: 86 24 94 97

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 07.15 – 16.15
Fredag: 07.15 – 15.15

Dit lokale dækcenter i Skive

Mit navn er Frank Petersen, jeg er afdelingsleder hos AAV Dæk Skive. Jeg har mange års erfaring i dækbranchen. Kom forbi dit lokale AAV Dækcenter her i Skiver. Mine kollegaer og jeg glæder os til at servicere dig. Du er også mere end velkommen til at kontakt mig, hvad end du ønsker et tilbud på dæk, eller såfremt du ønsker at bestille tid til dækservice.

Frank - afdelingsleder AAV Dæk Skive
AAV Dæk Skive

Hos AAV Dæk Skive kan vi servicere alt, hvad der kan rulle. Så kig endelig forbi med din trillebør, din Skoda eller din traktor – du kan trygt overlade dine dæk til os. 

Vi er hurtige, erfarne og professionelle – og vi sørger altid for at finde den helt rigtige løsning, der passer til netop dit behov. I vores dækcenter står vi klar til at hjælpe dig, tage imod din tidsbestilling eller besvare dine spørgsmål – velkommen inden for.

Dækopbevaring og hjulskift

Lad os stå for alt omkring dine dæk. Hos os kan du vælge mellem flere forskellige pakkeløsninger, som alle inkluderer dækopbevaring og hjulskift. Vi gør det nemt for dig at være bilejer. 

Læs mere
Dækopbevaring og hjulskift

Sådan finder du AAV Dæk Skive

Du finder din lokale AAV Dæk i Skive på Engvej 8 th, 7800 Skive. Med vores placering tæt på hovedvej 26 – kan du let komme til og fra afdelingen i en fart. Desuden er vi relativt centralt placeret i Skive, hvilket gør det let for dig, som bor i byen at benytte dit lokale AAV Dækcenter. 

Dækservice 24 timer i døgnet

Døgnservice Skive

Hos AAV Dæk Skive tilbyder vi breakdownservice 24 timer i døgnet. Med vores specialbyggede servicevogne yder vi rullende dækservice i det meste af Midt- og Vestjylland - vi er blot et opkald væk. Skulle du have behov for akut dækservice et andet sted i landet, kan du med fordel kontakte ét af vores andre dækcentre i Aalborg, Aarhus, Herning, Viborg, Vejle og Sorø. Du kan ringe til os hver dag – året rundt – 24 timer i døgnet. Vi tager altid telefonen – og vi betjener dig altid personligt. Vi kører afsted, så snart du ringer. Den eneste ventetid – som du kan forvente – er køreturen dertil, hvor du befinder dig.     

Læs mere

Om AAV Dæk Skive

AAV Dæk Skive er det sidst tilkomne i rækken af AAV dækcentre. I 2019 overtog “AAV Dæk” “Pers Dækservice” på Engvej 8 th. 7800 Skive – og siden da er vi faldet rigtig godt til på adressen. Vi samarbejder rigtig godt med vores “søster-afdeling” i Viborg – så hvis vi, en sjælden gang imellem, ikke lige har tid til at hjælpe dig, eller såfremt alle vores servicevogne er ude at køre, kan vi altid høre, hvorvidt vores kollegaer i AAV Dæk Viborg kan træde til. 

Privat

Ryster dine dæk, når du kører i din bil? Så trænger de måske til en afbalancering. Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Læs mere her.  

Vi yder hurtig og professionel dækservice til alt, hvad der kan rulle. Kom forbi med din bil, trillebør eller campingvogn – vi kan klare det hele. Læs mere her. 

Er dit dæk punkteret? Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt – så du kan komme sikkert videre.  Læs mere her.

Slip for besværet med at opbevare dine dæk – og lad os opbevare dem for dig. Vi tilbyder professionel opbevaring af dæk året rundt. Læs mere om vores pakker med dækopbevaring og hjulskift her.

Vi forhandler alle de kendte mærker indenfor dæk. Du kan læse mere om de forskellige dækmærker her.

Erhverv

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner – og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret dækrådgivning. Læs mere her.

Hos AAV Dæk har vi den rette erfaring og det helt rigtige udstyr til at servicere nogen af de allerstørste maskiner! Vores specialbyggede servicelastbiler står klar til at komme dig undsætning på diverse byggepladser, i store gruskrave o.lign. Læs mere her.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Undgå domme dagsbøder og/eller lang ventetid i nødsporet. Vi kommer dig til undsætning med vores rullende dækservice. Læs mere.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Læs mere her. 

Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, 365 dage om året. Læs mere her. 

Blog

Vinterdæk – personvognsdæk

Hos AAV Dæk har vi gennem 70 år og tre generationer specialiseret os i dæk og fælge. Derfor ved vi mere om dette emne end de fleste, og vi kan i dag kalde os for førende dækspecialist. Vi kan hjælpe...

Læs mere