aavdæk.dk

AAV Dæk Sorø

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Kontakt

Depotvej 4
4180 Sorø

Telefon: 57 82 06 09
Vagttelefon: 30 22 45 26
dh@aav.as

Bogholderi:
Telefon: 86 24 95 10
Fax: 86 24 94 97

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 07.30 – 16.30
Fredag: 07.30 – 15.30

Dit lokale dækcenter i Sorø

Mit navn er Daniel Hinge – jeg er afdelingsleder hos dit lokale AAV Dækcenter i Sorø – velkommen til. Jeg har været i dækbranchen i mere end 20 år – så jeg ved alt, hvad der er værd at vide om dæk og fælge. Det, der gør min afdeling unik, er helt sikkert det energiske og erfarne personale! Hos os bliver du altid budt velkommen med et smil – og her er lidt vestsjællandsk humor heller ikke af vejen. Desuden har personalet en stor grad af selvbestemmelse – hvilket betyder, at alle kan tage hurtige og kompetente beslutninger. Du slipper dermed for uklare svar og lang ventetid i forbindelse med beslutningsprocessen. Du er meget velkommen til at kontakte mig uanset, om du søger råd og vejledning om dæk – eller du ønsker at bestille tid til dækservice.

Daniel Afdelingsleder AAV Dæk Sorø
AAV Dæk Sorø

Hos AAV Dæk Sorø servicerer rigtig mange lastbiler og landbrugsmaskiner – men vi har ligeledes stor erfaring med at servicere alt fra personvogne til entreprenørmaskiner. Med andre ord – vi kan servicere alt, hvad der kan rulle.Vores mange tilbagevendende kunder vidner om, at vores dækservice er helt i top. Vi er erfarne, hurtige og professionelle – og vi sørger altid for at finde en løsning, der passer til dit behov. Hos AAV Dæk Sorø har vi sammenlagt mere end 50 års erfaring indenfor dækbranchen. Sørger du råd og vejledning om dæk? Eller vil du bestille en tid til dækservice? Vi står klar til at hjælpe dig, tage imod din tidsbestilling eller besvare dine spørgsmål – uanset om du sender en mail, ringer eller kommer personligt forbi.

Landbrugsdæk

Er du på udkig efter nye dæk til dine landbrugsmaskiner? Hos AAV Dæk Sorø ved vi mere om landbrugsdæk end de fleste. Vi hjælper dig gerne med at skaffe de dæk, som matcher dit behov. Du kan læse mere om dæk til landbruget og indhente tilbud her.

Læs mere
Dækservice til landbruget

Sådan finder du AVV Dæk Sorø

Du finder dit lokale AAV Dækcenter i Sorø på Depotvej 4, 4180 Sorø – tæt ved motorvejsafkørsel 37-Sorø mellem Slagelse og Ringsted. Vores placering tæt på motorvej E20 gør det nemt for dig at droppe forbi vores dækcenter, når du alligevel er på farten. Du kan nå AAV Dæk Sorø på mindre end 20 min. kørsel fra hhv. Slagelse og Ringsted – og på lige under 1 times kørsel fra København.

Dækservice 24 timer i døgnet

Dækservice Sorø

Hos AAV Dæk Sorø kommer vi dig til undsætning, såfremt du skulle få behov for akut dækservice. Med vores specialbyggede servicevogne dækker vi hele Sjælland og det meste af Fyn – men vi kører gerne længere for at hjælpe dig. 

Du kan ringe til os hver dag – året rundt – 24 timer i døgnet. Vi tager altid telefonen – og vi betjener dig altid personligt. Vi kører afsted, så snart du ringer. Den eneste ventetid – som du kan forvente – er køreturen dertil, hvor du befinder dig.     

Bestil døgnservice

Om AAV Dæk Sorø

Der har været dækcenter på adressen i Sorø i mere end 30 år. Fra 1989 til 2016 drev Jens Hartmann, J. Hartmann Autogummi, der dengang fungerede som Sorøs lokale dækcenter. I en periode på mere end 15 år fungerede nuværende afdelingsleder for AAV Dæk Sorø, Daniel Hinge, som afdelingsleder under Jens Hartmann. D. 1. juni 2016 overtog AAV Dæk J. Hartmann Autogummi og flyttede ind på adressen i Sorø.

"Vi er erfarne, dygtige og stolte fagfolk – og vi sætter en stor ære i at holde dine hjul i gang. 
Du kan trygt overlade dit køretøj til os! Vi sørger hurtigt for, at det igen er køreklart – og vi byder gerne på en kop kaffe imens."
Daniel Hinge
Afdelingsleder

Privat

Ryster dine dæk, når du kører i din bil? Så trænger de måske til en afbalancering. Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Læs mere her.  

Vi yder hurtig og professionel dækservice til alt, hvad der kan rulle. Kom forbi med din bil, trillebør eller campingvogn – vi kan klare det hele. Læs mere her. 

Er dit dæk punkteret? Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt – så du kan komme sikkert videre.  Læs mere her.

Slip for besværet med at opbevare dine dæk – og lad os opbevare dem for dig. Vi tilbyder professionel opbevaring af dæk året rundt. Læs mere om vores pakker med dækopbevaring og hjulskift her.

Vi forhandler alle de kendte mærker indenfor dæk. Du kan læse mere om de forskellige dækmærker her.

Erhverv

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner – og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret dækrådgivning. Læs mere her.

Hos AAV Dæk har vi den rette erfaring og det helt rigtige udstyr til at servicere nogen af de allerstørste maskiner! Vores specialbyggede servicelastbiler står klar til at komme dig undsætning på diverse byggepladser, i store gruskrave o.lign. Læs mere her.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Undgå domme dagsbøder og/eller lang ventetid i nødsporet. Vi kommer dig til undsætning med vores rullende dækservice. Læs mere.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Læs mere her. 

Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, 365 dage om året. Læs mere her. 

Blog

Vinterdæk – personvognsdæk

Hos AAV Dæk har vi gennem 70 år og tre generationer specialiseret os i dæk og fælge. Derfor ved vi mere om dette emne end de fleste, og vi kan i dag kalde os for førende dækspecialist. Vi kan hjælpe...

Læs mere