aavdæk.dk

AAV Dæk Herning

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Kontakt

Sandagervej 31
7400 Herning

Telefon: 97 12 04 22
Vagttelefon: 97 12 04 22
herning@aav.as

Bogholderi:
Telefon: 86 24 95 10
Fax: 86 24 94 97

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 07.15 – 16.15
Fredag: 07.15 – 15.45

Dit lokale dækcenter i Herning

Mit navn er Tage Henrik Jakobsen – og jeg er afdelingsleder hos dit lokale AAV Dækcenter i Herning – velkommen. Jeg har været i dækbranchen i mere end 30 år, så jeg vil kalde mig selv en temmelig erfaren herre på området. Hos AAV Dæk Herning bliver du altid budt velkommen med et smil – og her er lidt vestjysk humor heller ikke af vejen. Fællers for mit personale og jeg er, at vi alle er blevet oplært af de gamle i faget – derfor er vi altid garant for godt håndværk. Mit personale besidder desuden en stor grad af selvbestemmelse – hvilket betyder, at alle kan tage hurtige og kompetente beslutninger. På den måde slipper du for uklare svar og lang ventetid i forbindelse med beslutningsprocessen. Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du er på udkig efter nye dæk, eller såfremt du ønsker at bestille tid til dækservice.

Hos AAV Dæk Herning har vi specialiseret os i at håndtere alt fra personvogne til entreprenørmaskiner – og vi har endnu ikke mødt noget, som vi ikke har kunne fixe. Med andre ord – der er ingen grænser for, hvilke opgaver vi kan løse. Når vi gør noget, gør vi det aldrig halvt, det skal være 100%. Hos AAV Dæk Herning sørger vi altid for at finde en løsning, der passer til dit behov. Vi er stolte fagfolk – og vi sætter en stor ære i at holde dine hjul i gang. Sørger du råd og vejledning om dæk? Eller vil du bestille en tid til dækservice? Hos AAV Dæk Herning står vi klar til at hjælpe dig, tage imod din tidsbestilling eller besvare dine spørgsmål – uanset om du sender en mail, ringer eller kommer personligt forbi.  

Dæk og dækservice til landbruget

Lad os stå for at servicere og skaffe dæk til dine landbrugsmaskiner. 

Læs mere

Sådan finder du dit lokale AAV Dækcenter i Herning

Du finder dit lokale AAV Dækcenter i Herning på Sandagervej 31, 7400 Herning – under 10 min. fra motorvejen. Med vores placering tæt ved hhv. Herningmotorvejen og Midtjyske motorvej er det nemt for dig at droppe forbi vores dækcenter, når du er på farten. Du kan nå AAV Dæk Herning på under 20 min. fra Ikast og ca. 30 min. fra Holstebro.

Dækservice 24 timer i døgnet

Hos AAV Dæk Herning kommer vi dig til undsætning, såfremt du skulle få behov for akut dækservice. Med vores specialbyggede servicevogne dækker vi hele Midt- og Vestjylland – men vi kører også gerne længere for at hjælpe dig.
Du kan ringe til os hver dag – året rundt – 24 timer i døgnet. Vi tager altid telefonen – og vi betjener dig altid personligt. Vi kører afsted, så snart du ringer. Den eneste ventetid – som du kan forvente – er køreturen dertil, hvor du befinder dig.    

  

Kontakt

Om AAV Dæk Herning

Der har været dækcenter på adressen, Sandagervej 31, 7400 Herning, i mere end 50 år. I 1969 blev Vesterbro Vulkanisering stiftet. I 2002 overtog AAV Dæk Vestrebro Vulkanisering og flyttede ind på adressen i Herning.  

"Vores kunder er i høj grad vores ambassadører – og det er vi meget stolte af. Mange af dem, som kommer hos os, er blevet anbefalet os fra andre virksomheder og personer i deres netværk."  
Tage Henrik Jacobsen
Afdelingsleder

Privat

Ryster dine dæk, når du kører i din bil? Så trænger de måske til en afbalancering. Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Læs mere her.  

Vi yder hurtig og professionel dækservice til alt, hvad der kan rulle. Kom forbi med din bil, trillebør eller campingvogn – vi kan klare det hele. Læs mere her. 

Er dit dæk punkteret? Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt – så du kan komme sikkert videre.  Læs mere her.

Slip for besværet med at opbevare dine dæk – og lad os opbevare dem for dig. Vi tilbyder professionel opbevaring af dæk året rundt. Læs mere om vores pakker med dækopbevaring og hjulskift her.

Vi forhandler alle de kendte mærker indenfor dæk. Du kan læse mere om de forskellige dækmærker her.

Erhverv

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner – og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret dækrådgivning. Læs mere her.

Hos AAV Dæk har vi den rette erfaring og det helt rigtige udstyr til at servicere nogen af de allerstørste maskiner! Vores specialbyggede servicelastbiler står klar til at komme dig undsætning på diverse byggepladser, i store gruskrave o.lign. Læs mere her.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Undgå domme dagsbøder og/eller lang ventetid i nødsporet. Vi kommer dig til undsætning med vores rullende dækservice. Læs mere.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Læs mere her. 

Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, 365 dage om året. Læs mere her. 

Blog

Vinterdæk – personvognsdæk

Hos AAV Dæk har vi gennem 70 år og tre generationer specialiseret os i dæk og fælge. Derfor ved vi mere om dette emne end de fleste, og vi kan i dag kalde os for førende dækspecialist. Vi kan hjælpe...

Læs mere