aavdæk.dk

AAV Dæk Vejle

24/7 BREAKDOWNSERVICE

AAV Dæk Vejle

Sydkajen 2a
7100 Vejle

Telefon: 50 90 12 12
Vagttelefon: 50 90 12 12
nbe@aav.as

Bogholderi:
Telefon: 86 24 95 10
Fax: 86 24 94 97

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 08:00 – 16.30
Fredag: 08:00 – 15:00

Dit lokale dækcenter i Vejle

Mit navn er Niels Børge Egebjerg – og jeg fungerer som afdelingsleder for dit lokale AAV Dækcenter i Vejle. Med mere end 22 års erfaring indenfor dækbranchen, vil jeg kategorisere mig selv som lidt af en fagnørd, når det kommer til dæk og fælge. Med vores placering tæt ved Vejle havn i Vejle C – og kun 10 min. fra motorvej E45  – kan du hurtigt og nemt komme til og fra afdelingen. Kommer du spontant forbi – og skulle der være en smule ventetid – kan du nyde en gåtur ved Vejles smukke havnemiljø eller ose i Vejle gågade. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at holde dine hjul i gang. Er du på udkig efter nye dæk eller ønsker du at bestille tid til dækservice? 

Hos AAV Dæk Vejle sætter vi en ære i at finde den løsning, som passer til dit behov. Vi er en del af en familieejet virksomhed – som, udover os – består af seks øvrige dækcentre rundt om i Danmark. Vi har en stor grad af selvbestemmelse, hvilket gør os i stand til at tage hurtige og kompetente beslutninger. Dermed undgår du uklare svar og lang ventetid i forbindelse med beslutningsprocessen – og vi kan komme hurtigere videre med arbejdet. Vi servicerer rigtig mange personvogne – og langt de fleste af vores kunder er kommet her i mange år. Men vi har ikke alene stor erfaring med at servicere personvogne – vi har ligeledes erfaring med at servicere alt fra hestevogne til entreprenørmaskiner. Med andre ord – vi kan servicere og skaffe dæk til alt, hvad der kan rulle. 

Hjulskift Og dækopbevaring

Leder du efter en komfortabel pakkeløsning med dækopbevaring og hjulskift? Lad os stå for at opbevare og skifte dine dæk. Hos os får du professionel opbevaring af dæk mellem de årlige hjulskift. 

Læs mere
Dækopbevaring og hjulskift

Sådan finder du AVV Dæk Vejle

Du finder dit lokale AAV Dækcenter i Vejle på adressen: Sydkajen 2a, 7100 Vejle – kun 10 min. fra motorvej E45. Du kan nå AAV Dæk Vejle på omkring 15 min. fra Hedensted – og ca. 30 min. fra hhv. Fredericia, Middelfart og Kolding.  

Dækservice 24 timer i døgnet

Vi tilbyder dækservice 24 timer i døgnet i hele trekantsområdet – men vi kører også gerne længere for at hjælpe dig. Med vores specialbyggede servicevogne kan vi håndtere alle typer dæk fra lastbildæk til entreprenørdæk. 

Du kan ringe til os hver dag – året rundt – 24 timer i døgnet. Vi tager altid telefonen – og vi betjener dig altid personligt. Vi kører afsted, så snart du ringer. Den eneste ventetid – som du kan forvente – er køreturen dertil, hvor du befinder dig.    

Kontakt

Om AAV Dæk Vejle

I 1940 blev Vejle Vulkaniseringsanstalt stiftet – dette blev startskuddet til det første og nu ældste dækcenter i Vejle. I 1984 blev det opkøbt og omdøbt til Vejle Vulkanisering og i 2010 – efter godt 12 år i dækbranchen – overtog Niels Børge Egebjerg virksomheden fra sin far. D. 1. oktober 2018 overtog AAV Dæk Vejle Vulkanisering og flyttede ind på adressen.

"Hos AAV Dæk Vejle har vi ry for at være erfarne, hurtige og professionelle. 
Så du kan trygt overlade dit køretøj til os – vi har nemlig tjek på dine dæk."
Niels Børge Egebjerg
Afdelingsleder

Privat

Ryster dine dæk, når du kører i din bil? Så trænger de måske til en afbalancering. Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Læs mere her.  

Vi yder hurtig og professionel dækservice til alt, hvad der kan rulle. Kom forbi med din bil, trillebør eller campingvogn – vi kan klare det hele. Læs mere her. 

Er dit dæk punkteret? Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt – så du kan komme sikkert videre.  Læs mere her.

Slip for besværet med at opbevare dine dæk – og lad os opbevare dem for dig. Vi tilbyder professionel opbevaring af dæk året rundt. Læs mere om vores pakker med dækopbevaring og hjulskift her.

Vi forhandler alle de kendte mærker indenfor dæk. Du kan læse mere om de forskellige dækmærker her.

Erhverv

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner – og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret dækrådgivning. Læs mere her.

Hos AAV Dæk har vi den rette erfaring og det helt rigtige udstyr til at servicere nogen af de allerstørste maskiner! Vores specialbyggede servicelastbiler står klar til at komme dig undsætning på diverse byggepladser, i store gruskrave o.lign. Læs mere her.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Undgå domme dagsbøder og/eller lang ventetid i nødsporet. Vi kommer dig til undsætning med vores rullende dækservice. Læs mere.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Læs mere her. 

Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, 365 dage om året. Læs mere her. 

Blog

Vinterdæk – personvognsdæk

Hos AAV Dæk har vi gennem 70 år og tre generationer specialiseret os i dæk og fælge. Derfor ved vi mere om dette emne end de fleste, og vi kan i dag kalde os for førende dækspecialist. Vi kan hjælpe...

Læs mere