aavdæk.dk

AAV Dæk Viborg

24/7 BREAKDOWNSERVICE

AAV Dæk Viborg

Jegindøvej 17
8800 Viborg

Telefon: 41 19 12 12
Vagttelefon: 41 19 12 12
td@aav.as

Bogholderi:
Telefon: 86 24 95 10
Fax: 86 24 94 97

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 07.15 – 16.15
Fredag: 07.15 – 15.30

Dit lokale dækcenter i Viborg

Mit navn er Thomas Kjeldgaard Davidsen – og jeg er afdelingsleder for AAV Dæk Viborg. Jeg har været hos AAV Dæk siden jeg var 20 år gammel – og jeg har derfor mere end 10 års erfaring indenfor dækbranchen. Hos AAV Dæk Viborg er vi fleksible, hurtige og professionelle! Vi sørger altid for, at du er hurtigt kørende igen – og vi løser altid vores opgaver på professionel vis. Sagt med andre ord, vi er der for dig, når det brænder på! Ønsker du at bestille en tid til dækservice? Eller sørger du råd og vejledning om nye dæk? Kontakt mig og lad os tage en snak om dit behov.

Hos AAV Dæk Viborg servicerer vi rigtig mange landbrugsmaskiner, hvilket gør os til specialister i at håndtere alle typer landbrugsdæk – men vi har ligeledes stor erfaring med at servicere alt fra personvogne til entreprenørmaskiner. Vi har ry for at kunne skaffe alle typer dæk i alle størrelser og til alle behov. Med andre ord – vi kan servicere og skaffe dæk til alt, hvad der kan rulle. Vi er garant for at yde en god service – og der findes ikke den opgave, som vi ikke kan løse. Kom forbi dit lokale AAV Dækcenter i Viborg – vi står klar til at hjælpe dig – og vi byder gerne på en kop kaffe imens. 

Landbrugsdæk

Er du på udkig efter nye dæk til dine landbrugsmaskiner? Lad os hjælpe dig med at skaffe de helt rigtige dæk til dit behov. 

Læs mere

Sådan finder du AVV Dæk Viborg

Du finder dit lokale AAV Dækcenter i Viborg på Jegindøvej 17, 8800 Viborg. Med vores placering centralt i Region Midtjylland kan du let nå vores dækcenter på mindre end 15 min. fra Tjele og  Løgstrup og ca. 25 min. fra hhv. Bjerringbro og Kjellerup. 

Dækservice 24 timer i døgnet

Hos AAV Dæk Viborg kommer vi dig til undsætning, såfremt du skulle få behov for akut dækservice. Vi yder dækservice 24 timer i døgnet - uanset hvor du befinder dig. Med vores specialbyggede servicevogne dækker vi alt imellem Randers, Silkeborg og Holstebro  – men vi kører også gerne længere for at hjælpe dig. 

Du kan ringe til os hver dag døgnet rundt. Vi tager altid telefonen - og vi kører afsted, så snart du ringer. Den eneste ventetid – som du kan forvente – er køreturen dertil, hvor du befinder dig.    

Kontakt

Privat

Ryster dine dæk, når du kører i din bil? Så trænger de måske til en afbalancering. Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Læs mere her.  

Vi yder hurtig og professionel dækservice til alt, hvad der kan rulle. Kom forbi med din bil, trillebør eller campingvogn – vi kan klare det hele. Læs mere her. 

Er dit dæk punkteret? Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt – så du kan komme sikkert videre.  Læs mere her.

Slip for besværet med at opbevare dine dæk – og lad os opbevare dem for dig. Vi tilbyder professionel opbevaring af dæk året rundt. Læs mere om vores pakker med dækopbevaring og hjulskift her.

Vi forhandler alle de kendte mærker indenfor dæk. Du kan læse mere om de forskellige dækmærker her.

Erhverv

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner – og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret dækrådgivning. Læs mere her.

Hos AAV Dæk har vi den rette erfaring og det helt rigtige udstyr til at servicere nogen af de allerstørste maskiner! Vores specialbyggede servicelastbiler står klar til at komme dig undsætning på diverse byggepladser, i store gruskrave o.lign. Læs mere her.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Undgå domme dagsbøder og/eller lang ventetid i nødsporet. Vi kommer dig til undsætning med vores rullende dækservice. Læs mere.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Læs mere her. 

Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, 365 dage om året. Læs mere her. 

Blog

Vinterdæk – personvognsdæk

Hos AAV Dæk har vi gennem 70 år og tre generationer specialiseret os i dæk og fælge. Derfor ved vi mere om dette emne end de fleste, og vi kan i dag kalde os for førende dækspecialist. Vi kan hjælpe...

Læs mere