aavdæk.dk

Dæktyper

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Find de rigtige dæk til din bil

Når du er på udkig efter nye dæk, kan det være svært at navigere rundt i alle de forskellige dæktyper og dækmærker, der findes på markedet. Der er stor forskel på, hvor meget dine dæk skal kunne klare – da dette afhænger af mange forskellige faktorer. Har du en stor bil, som du hver dag kører mange kilometer i – eller har du en lille bil, som du primært bruger til bykørsel? Bor du et sted, hvor terrænet kan være svært fremkommeligt? Eller kører du af og til på skiferier i lande, hvor vinterdæk er et lovkrav?

Der er en del ting, som du skal forholde dig til, når du skal finde den korrekte dæktype til din bil:

  • Kører du dagligt eller kun en gang i mellem?
  • Kører du lange eller korte ture?
  • Kører du primært i byen, på landet el.lign.?
  • Har du en stor firehjulstrækker eller en lille bybil?

Vi er klar til at hjælpe dig
Er du i tvivl om, hvilken dæktype du skal vælge? Lad os hjælpe dig med at finde de helt rigtige dæk. Hos AAV Dæk ved vi mere om dæk, end de fleste! Vi har nemlig mere end 75 års erfaring at trække på. Vi hjælper dig i hele processen fra at skaffe de helt rigtige dæk til de sidder på din bil, derudover tilbyder vi også diverse opbevaringsløsninger – på den måde slipper du for at opbevare dine dæk hjemme hos dig selv. 

Hos AAV Dæk har vi altid et stort udvalg af vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk på lager. Vi forhandler alle de bedste mærker inden for dæk og fælge – og vi leverer markedets bedste dækservice. Er du på udkig efter nye dæk til din bil – udfyld skemaet neden for, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud på mail inden for 2 hverdage.

Indhent tilbud

Vi sender et uforpligtende tilbud til dig på mail inden for 2 hverdage. Tilbuddet gælder 8 dage fra den dag, du modtager det.

Privat

Ryster dine dæk, når du kører i din bil? Så trænger de måske til en afbalancering. Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Læs mere her.  

Vi yder hurtig og professionel dækservice til alt, hvad der kan rulle. Kom forbi med din bil, trillebør eller campingvogn – vi kan klare det hele. Læs mere her. 

Er dit dæk punkteret? Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt – så du kan komme sikkert videre. Læs mere her.

Slip for besværet med at opbevare dine dæk – og lad os opbevare dem for dig. Vi tilbyder professionel opbevaring af dæk året rundt. Læs mere her.

Erhverv

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner – og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret dækrådgivning. Læs mere her.

Hos AAV Dæk har vi den rette erfaring og det helt rigtige udstyr til at servicere nogen af de allerstørste maskiner! Vores specialbyggede servicelastbiler står klar til at komme dig undsætning på diverse byggepladser, i store gruskrave o.lign. Læs mere her.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Undgå domme dagsbøder og/eller lang ventetid i nødsporet. Vi kommer dig til undsætning med vores rullende dækservice. Læs mere.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Læs mere her. 

Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, 365 dage om året. Læs mere her. 

Afdelinger

Besøg AAV Dæk Aarhus på Sintrupvej 40, 8220 Brabrand. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Aalborg på  Fåborgvej 11, 9220 Aalborg Øst. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Herning på Sandagervej 31, 7400 Herning. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Viborg. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Skive. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Vejle. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Sorø. Læs mere her.