aavdæk.dk

Erhverv

24/7 BREAKDOWNSERVICE

AAV Dæk har de fornødne kompetencer!

Med over 75 års erfaring, ved vi hvor vigtigt, det er for dig som erhvervsdrivende at holde dine køretøjer igang. Vi ved, at tidsfaktoren spiller en stor rolle – og lige netop derfor har vi specialiseret os i at yde rullende dækservice på motorvejen, i marken eller på byggepladsen.

24-timers breakdownservice

Er uheldet ude? Vores servicevogne står klar til at hjælpe døgnets 24 timer, vi klarer alle former for opgaver, intet er for stort eller småt.

Hos AAV Dæk råder vi over flere specialbyggede servicevogne — og vi er nogle af de mest erfarne inden for vores felt! Vi bestræber os altid på at yde markedets bedste og hurtigste service rullende dækservice – uanset årstid eller tidspunkt på døgnet. Hos os er du i trygge hænder!

Vi er de stolte ejere af nogle af Nordeuropas største ”tire-handlers”, som udgør nogle af de absolut bedste til at løse den meget krævende montering af nogle af de allerstørste entreprenørdæk i verden. Udover disse specialbyggede “tire-handlers”, råder vi ligeledes over en række mindre servicevogne, som især benyttes til de mindre hasteopgaver.

Brug for assistance?

Vi er klar til at hjælpe døgnet rundt 

Kontakt
Skriv gerne hvilken dag og hvilket på tidspunkt på dagen, der passer dig bedst.