aavdæk.dk

Entrepenør & Industri

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Døgnservice til industri- og entreprenørmaskiner 

Dækservice til den tunge industri

Hos AAV Dæk har vi mange års erfaring med salg og reparationer af entreprenørdæk. Vi udfører professionel dækservice til alle industri- og entreprenørmaskiner. Er uheldet ude? Er dit dæk punkteret, slidt eller ødelagt? Vores specialbyggede servicevogne står klar til at køre ud 24 timer i døgnet. Hos AAV Dæk råder vi over en af Europas største ”tire handlers” – og vi kan derfor håndtere nogle af de største entreprenørdæk i verden. Vi kommer dig til undsætning i grusgraven, på byggepladen, eller hvor du ellers befinder dig. 

Lad os stå for at servicere, reparere og montere dæk på din gummiged, frontlæsser eller bobcat – hos os får du altid en professionel og tilpasset løsning. Vi kommer dig til undsætning døgnet rundt – og vi bistår gerne med professionel dækrådgivning for at finde den helt rigtige løsning til dig og dit erhverv. Har du behov for akut hjælp – ring til os hver dag, døgnet rundt.

 

For døgnservice til industri- og entreprenørmaskiner ring til


AAV Dæk Aarhus              86 24 99 99
AAV Dæk Herning            97 12 04 22
AAV Dæk Aalborg            98 15 60 00
AAV Dæk Sorø                  30 22 45 26
AAV Dæk Viborg              41 19 12 12
AAV Dæk Vejle                50 90 12 12
AAV Dæk Skive                97 52 43 88

 

Entreprenørdæk

Entreprenørmaskiner er en del af langt de fleste erhvervsaktiviteter. Entreprenørdæk bliver ofte hurtigt slidte, da de bliver udsat for betydelige påvirkninger. Det er derfor vigtigt, at dine dæk lever op til de kriterier, som dit arbejdsområde kræver. Vi har længe beskæftiget os med dæk og fælge til entreprenørmaskiner – og vi hjælper gerne med at finde de helt rigtige entreprenørdæk. Hos AAV Dæk er vi leveringsdygtige i entreprenørdæk til både små og store entreprenørmaskiner – vi forhandler dæk til bl.a. bobcats, frontlæssere, dumpere, gummigeder.    
Er du på udkig efter nye dæk til din entreprenørmaskine? Kig forbi dit lokale AAV-Dækcenter– vi står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får den bedste løsning. Hos AAV Dæk er vi nemlig specialister i at finde entreprenørdæk skræddersyet til det enkelte køretøj og behov.