aavdæk.dk

Landbrug

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Landbrugets professionelle dækpartner

Landbrugets professionelle dækpartner

Dækservice til landbruget

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner. Vi tilbyder 24 timers breakdownservice– og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. 
Hos os får du altid hurtig og professionel hjælp, uanset om du skulle få brug for hurtig service eller montering af traktordæk og landbrugsdæk. 
Vi har mere end 75 års erfaring med at servicere og sælge dæk og fælge til landbrugsmaskiner – og vi sørger altid for at finde den bedste løsning og samtidig imødekomme dit behov. Hos AAV Dæk sætter vi en ære i at holde dine landbrugsmaskiner kørende døgnet rundt– så du kan komme hurtigt videre med dit arbejde i marken. Er uheldet ude? Ring til os så hver dag, hele ugen, døgnet rundt  – vi er altid kun et opkald væk. 

For døgnservice til landbruget ring til

AAV Dæk Aarhus             86 24 99 99
AAV Dæk Herning            97 12 04 22
AAV Dæk Aalborg            98 15 60 00
AAV Dæk Sorø                   30 22 45 26
AAV Dæk Viborg               41 19 12 12
AAV Dæk Vejle                   50 90 12 12
AAV Dæk Skive                  97 52 43 88

Landbrugsdæk

Landbrugsdæk

Leder du efter nye dæk til dine landbrugsmaskiner? Hos AAV Dæk har vi altid et stort udvalg af landbrugsdæk og fælge på lager – og har vi ikke lige det, du leder efter – kan vi skaffe det meste. Vores landbrugsdæk lever op til alle de krav, som landbruget stiller til holdbarhed, kørekomfort og sikkerhed. Vi forhandler kun det absolut bedste til fornuftige priser. Indhent tilbud nedenfor – og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 2 hverdage.

Indhent tilbud

Vi sender et uforpligtende tilbud til dig på mail inden for 2 hverdage. Tilbuddet gælder 8 dage fra den dag, du modtager det.

Er du i tvivl om, hvilke landbrugsdæk du skal vælge? Kontakt os eller besøg os i dit lokale AAV-dækcenter, vi står klar med råd og vejledning om dæk til dine landbrugsmaskiner. Lad os står for at montere dine nye landbrugsdæk – hos os er du altid i trygge hænder!

Du kan også tjekke vores brede udvalg af brugte landbrugsdæk– ring for priser. 

Traktordæk

Traktordæk

Er du på udkig efter nye dæk til din traktor? Hos AAV Dæk har vi helt sikkert traktordæk, der matcher dit behov. Sagt med andre ord – vi har traktordæk til enhver traktor og situation. Vi forhandler alle de kendte dækmærker til landbruget – og vi kan skaffe det meste. 
Kig forbi dit lokale AAV-Dækcenter eller ring til os allerede i dag – så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige dæk til din traktor. Vi hjælper også gerne med at montere dine nye traktordæk.
Du kan også tjekke vores udvalg af brugte traktordæk– ring for priser.        

Brugte landbrugsdæk til salg

Brugte landbrugsdæk til salg