aavdæk.dk

Lastvogn

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Dækservice til dine lastbiler

Hos AAV Dæk har vi – gennem flere år – beskæftiget os med salg og service af lastbildæk. Vi ved, hvor mange omkostninger det giver virksomheder at have en eller flere lastbiler, som ikke er køredygtige. Hos AAV Dæk står vi klar til at servicere din lastbil i dit lokale AAV-Dækcenter– og vi tilbyder desuden udekørende dækservice 24 timer i døgnet. Med vores specialbyggede servicevogne, kan vi udføre alt fra lapning til montering af lastbildæk – uanset hvor du befinder dig. 

Har du akut behov for hjælp på landevejen, på holdepladsen eller på motorvejen? Lad os stå for at yde dækservice på dine lastbiler. Vi står klar til at rykke ud hver dag, året rundt. Hos os får du altid professionel service og sparring – og vi bestræber os altid på at være fremme så hurtigt, vi kan. Du kan ringe til os hver dag, døgnet rundt – vi er kun et opkald væk. 

For døgnservice til dine lastbiler ring til


AAV Dæk Aarhus              86 24 99 99
AAV Dæk Herning            97 12 04 22
AAV Dæk Aalborg            98 15 60 00
AAV Dæk Sorø                  30 22 45 26
AAV Dæk Viborg              41 19 12 12
AAV Dæk Vejle                50 90 12 12
AAV Dæk Skive                97 52 43 88

Lastbildæk


Skal du bruge nye dæk til din lastbil? Vi har altid et stort udvalg af kendte mærker inden for lastbildæk på lager – og vi kan skaffe det meste. Prøv for eksempel nogle af vores mest populære lastbildæk fra Apollo. Kom forbi dit lokale AAV-Dækcenter– eller giv os et kald og lad os få en snak om nye dæk til din lastbil. Vi sørger altid for, at du får den helt rigtige dækløsning til en fornuftig pris. 

Regummiering af lastbildæk


Giv ekstra liv til dine lastbildæk. Hos AAV Dæk regummierer vi lastbildæk med kendte dækmønstre. Når du vælger at køre på regummierede dæk,sparer du ikke alene penge, du skåner også miljøet. Vi regummierer dæk ved at fjerne den yderste bane og erstatte den med en ny. På den måde bibeholder vi så meget af det gamle dæk som muligt.