aavdæk.dk

Mobil dækservice & døgnservice

24/7 BREAKDOWNSERVICE

24-timers breakdownservice

DØGNSERVICE: Aarhus 86 24 99 99 · Herning 97 12 04 22 · Aalborg 98 15 60 00 · Sorø 30 22 45 26 · Viborg 41 19 12 12 · Vejle 50 90 12 12 · Skive 97 52 43 88

Hos AAV Dæk har vi gennem mange år specialiseret os i at yde hurtig og professionel mobil dækservice. 

Vi sætter en ære i at holde dine hjul igang, og vi kommer dig til undsætning døgnet rundt –  uanset om du befinder dig på landevejen, på motorvejen, i marken eller i grusgraven. Vi sørger for, at du kan komme hurtigt og sikkert videre med dit arbejde.

Er uheldet ude? Du kan ringe til dit lokale AAV Dækcenter alle årets dage, døgnet rundt – vi tager altid telefonen.

Med mere end 70 års erfaring indenfor dækbranchen kan vi i dag kalde os en af Danmarks førerende dækspecialister. Vores anerkendte mobile dækservice dækker det meste af Danmark – og vi kommer dig til undsætning døgnet rundt! Vores dygtige og erfarne personale kan klare alle typer opgaver – og de kører gerne langt for at hjælpe dig. Har du behov for akut dækservice? Ring til dit lokale dækcenter – vagttelefonen bliver besvaret 24 timer i døgnet. 

Hos AAV Dæk ved vi, hvor vigtigt det er for din virksomhed at holde dine køretøjer igang. Hvis et af dine køretøjer holder stille – spiller tidsfaktoren en afgørende rolle for, hvornår du kan komme videre med dit arbejde – og dermed tjene penge. Hos AAV Dæk bestræber vi os derfor altid på at være fremme ved dig, så hurtigt vi overhovedet kan. 

Vi kommer dig til undsætning

Er du punkteret? Eller har du behov for andre former akut dækservice? Hos AAV Dæk kommer vi dig til undsætning så hurtigt, vi kan – uanset hvor du befinder dig! Vi altid kun et opkald væk. Du kan ringe til os hver dag – året rundt – 24 timer i døgnet. Vi tager altid telefonen – og vi betjener dig altid personligt. Vi kører afsted, så snart du ringer. Den eneste ventetid er køreturen dertil, hvor du befinder dig. Find og kontakt din lokale AAV Dæk herunder:

AAV Dæk har de fornødne kompetencer

Hos AAV Dæk har vi de fornødne kompetencer til at håndtere alle typer dæk. Vi råder over flere specialbyggede servicevogne, som indeholder noget af det mest moderne og avancerede udstyr på markedet. 

Med vores specialbyggede servicevogne kan vi klare alle typer opgaver – fra lapning og montering af lastbildæk til lapning og montering af landsbrugsdæk. 

Som indehaver af en af Nordeuropas største ”tire handlers”, er vi desuden i stand til at håndtere nogle af de allerstørste entreprenør- og containertruckdæk i verden. 

Med andre ord du kan benytte vores breakdownservice uanset erhverv.

"Vi har været kunde hos AAV Dæk i mange år 

Det er har altid været en god oplevelse"

Jens Abildskou

Ejer - Abildskou Busser

Find din lokale AAV Dæk