aavdæk.dk

Varevogn

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Professionel dækservice til varebiler

Hos AAV Dæk tilbyder vi professionel dækservice – uanset størrelsen på din virksomhed. Vi yder professionel dækservice til dine varebiler uanset størrelsen på din virksomhed. Har du brug for hjælp på landevejen? Eller er du på udkig efter nye dæk til din varevogn? Benyt vores breakdownservice eller indhent et tilbud på nye dæk til din varevogn nedenfor.

Indhent tilbud

Vi sender et uforpligtende tilbud til dig på mail inden for 2 hverdage. Tilbuddet gælder 8 dage fra den dag, du modtager det.

Privat

Ryster dine dæk, når du kører i din bil? Så trænger de måske til en afbalancering. Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Læs mere her.  

Vi yder hurtig og professionel dækservice til alt, hvad der kan rulle. Kom forbi med din bil, trillebør eller campingvogn – vi kan klare det hele. Læs mere her. 

Er dit dæk punkteret? Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt – så du kan komme sikkert videre. Se priser og læs mere her.

Slip for besværet med at opbevare dine dæk – og lad os opbevare dem for dig. Vi tilbyder professionel opbevaring af dæk året rundt. Læs mere om vores pakker med dækopbevaring og hjulskift her.

Vi forhandler alle de kendte mærker indenfor dæk. Du kan læse mere om de forskellige dækmærker her.

Er det tid til at få skiftet dine dæk? Lad os stå for det. Læs mere her.

Erhverv

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner – og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret dækrådgivning. Læs mere her.

Hos AAV Dæk har vi den rette erfaring og det helt rigtige udstyr til at servicere nogen af de allerstørste maskiner! Vores specialbyggede servicelastbiler står klar til at komme dig undsætning på diverse byggepladser, i store gruskrave o.lign. Læs mere her.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Undgå domme dagsbøder og/eller lang ventetid i nødsporet. Vi kommer dig til undsætning med vores rullende dækservice. Læs mere.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Læs mere her. 

Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, 365 dage om året. Læs mere her. 

Afdelinger

Besøg AAV Dæk Aarhus på Sintrupvej 40, 8220 Brabrand. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Aalborg på  Fåborgvej 11, 9220 Aalborg Øst. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Herning på Sandagervej 31, 7400 Herning. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Viborg. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Skive. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Vejle. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Sorø. Læs mere her.