aavdæk.dk

Om os

Kontakt os

Hvem er vi?

Med mere end 75 års erfaring inden for dækbranchen, kan vi bryste os af at være blandt Danmarks ældste og førende dækspecialister. Vi er stolte af at være en familieejet virksomhed – som er gået i arv i snart 4 generationer. 

Hos AAV Dæk efterlever vi sloganet: “Din professionelle dækpartner” – hvilket betyder, at vi altid agerer professionelt og i øjenhøjde med vores kunder. Vi tager  højde for vores kunders ønsker og behov – og vi sørger altid for at finde den bedst mulige løsning. Sagt med andre ord, vi stiler efter, at vores kunder betragter os som deres faste servicepartner inden for alt, der relaterer sig til dæk og fælge – hvad enten det drejer sig om nyanskaffelser, serviceydelser eller  rådgivning.  

Vi forhandler alle anerkendte dækmærker inden for dæk og fælge til både private og erhverv – og vi er altid lagerførende inden for de fleste typer dæk. Med andre ord, hos AAV Dæk forhandler vi alt fra de allermindste personvognsdæk til de allerstørste entreprenørdæk. Og såfremt vi ikke har den ønskede dæktype, dækstørrelse eller dækmodel på lager – kan vi oftest skaffe denne fra dag til dag.

Hos AAV Dæk er vi særligt kendte for vores 24-timers breakdownservice, hvor vi kommer vores kunder til undsætning – og hjælper dem videre efter mere eller mindre akutopståede dækskader. Det kan eksempelvis være et dækskift eller en lapning, når vores kunder står med et punkteret eller sprunget dæk på uheldige steder som motorvejen, landevejen eller i grusgraven. Med vores specialbyggede servicevogne – rullende dækværksteder om man vil – dækker vi det meste af Danmark 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vi er altid kun et opkald væk.

Vi beskæftiger nogle af Danmarks mest erfarne og dygtige dækmontører – og vi sørger løbende for at holde dem opdaterede med de nyeste tiltag og teknologier inden for dækbranchen. På den måde sikrer vi, at vores kunder altid modtager kompetent og professionel hjælp og rådgivning.

Hos AAV Dæk ser vi ofte muligheder og løsninger, hvor andre har givet op. Denne til tider innovative arbejdsgang vækker begejstring hos vores kunder – som, gennem årene, har givet AAV Dæk et ry som nogle af de mest servicemindede, professionelle og specialiserede servicevirksomheder i dækbranchen.

Kontakt eller besøg dit lokale AAV Dækcenter i Aalborg, Aarhus, Herning, Viborg, Skive, Vejle eller Sorø – vi glæder os til at servicere dig.

 

Historien bag AAV Dæk

I 1946 grundlade Marius Kjær Rasmussen firmaet Aabyhøj Vulkanisering, som dengang havde til huse i beskedne lokaler i en lille baggård i Aarhus-forstaden, Åbyhøj. 

Til at begynde med beskæftigede Aabyhøj Vulkanisering sig udelukkende med reparation af defekte cykelslanger, samt påsætning af nye slidbaner på- og reparation af brugte bildæk. Senere blev forretningen udvidet med salg af nye dæk. 

I 1966 trådte næste gerneration, Poul Kjær Rasmussen, ind i sin fars vulkaniseringsvirksomhed – som nu for alvor blev et familieforetagende. De gode 60er smittede af på Aabyhøj Vulkanisering, og Poul Kjær Rasmussen udvidede forretningen med naboejendommen.

I 1988 skete endnu et generationsskifte, da søn af Poul Kjær Rasmussen, Niels Kjær valgte at træde ind i familiefirmaet. I 1994 fik Aabyhøj Vulkanisering for alvor vokseværk, og familiefirmaet flyttede til større og mere moderne lokaler i industrikvarteret i Aarhus-forstaden, Brabrand, hvorfra familiefirmaet stadig bliver drevet den dag i dag. 

Med tiden kom flere afdelinger til. I 2002 og 2004 åbnede Åbyhøj Vulkanisering afdelinger i hhv. Herning og Aalborg.

I 2006 tog Aabyhøj Vulkanisering navneforandring til det mere mundrette AAV Dæk, som led i en større rebranding og moderniseringsproces.

Så sent som i 2014 trådte fjerde generation ind i AAV Dæk. Dermed er søn af Niels Kjær, Philip Kjær påbegyndt sin læring og uddannelse mod overtagelse af AAV Dæk.

Siden hen er AAV Dæk af flere omgange, i hhv. 2016, 2018 og 2019, blevet udvidet med flere afdelinger i Sorø, Viborg, Vejle og Skive.

Vi lader tallene tale for sig selv

0 +
Års Erfaring
0
Afdelinger
0
Generationer

Med mere end 75 år på bagen er vi ikke helt unge og uerfarne i branchen. Fra den spæde begyndelse tilbage i efterkrigstiden i 1946 til nu har AAV Dæk gennemgået en enorm udvikling. Vi har haft vokseværk, seks afdelinger er kommet til, og snart står fjerde generation på spring for at køre familievirksomheden videre.

Vi lader tallene tale for sig selv! Med mere end 75 års erfaring i dækbranchen – kan du trygt overlade dine dæk til os. Siden 1946 har vi været garant for at tilbyde hurtig og professionel dækservice til både private og erhverv. Vi er din profesionelle dækpartner.

Skal vi hjælpe dig med at servicere dine dæk? Uanset hvilket type dækservice, du har behov for, står vi klar til at hjælpe dig. Du finder din lokale AAV Dæk i Aalborg, Aarhus, Herning, Viborg, Skive, Vejle og Sorø. Bestil tid hos dit lokale AAV Dækcenter her.

+75 års erfaring taler for sig selv. Du kan trygt overlade dine dæk til os.

Privat

Ryster dine dæk, når du kører i din bil? Så trænger de måske til en afbalancering. Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Læs mere her.  

Vi yder hurtig og professionel dækservice til alt, hvad der kan rulle. Kom forbi med din bil, trillebør eller campingvogn – vi kan klare det hele. Læs mere her. 

Er dit dæk punkteret? Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt – så du kan komme sikkert videre. Se priser og læs mere her.

Slip for besværet med at opbevare dine dæk – og lad os opbevare dem for dig. Vi tilbyder professionel opbevaring af dæk året rundt. Læs mere om vores pakker med dækopbevaring og hjulskift her.

Vi forhandler alle de kendte mærker indenfor dæk. Du kan læse mere om de forskellige dækmærker her.

Erhverv

Hos AAV Dæk udfører vi dækservice på alle typer landbrugsmaskiner – og vi kommer dig til undsætning på værkstedet, på landevejen og i marken. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret dækrådgivning. Læs mere her.

Hos AAV Dæk har vi den rette erfaring og det helt rigtige udstyr til at servicere nogen af de allerstørste maskiner! Vores specialbyggede servicelastbiler står klar til at komme dig undsætning på diverse byggepladser, i store gruskrave o.lign. Læs mere her.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Undgå domme dagsbøder og/eller lang ventetid i nødsporet. Vi kommer dig til undsætning med vores rullende dækservice. Læs mere.

Vi kommer dig til undsætning på landevejen, på motorvejen – eller hvor du ellers befinder dig. Læs mere her. 

Vi tilbyder døgnservice alle ugens dage, 365 dage om året. Læs mere her. 

Afdelinger

Besøg AAV Dæk Aarhus på Sintrupvej 40, 8220 Brabrand. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Aalborg på  Fåborgvej 11, 9220 Aalborg Øst. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Herning på Sandagervej 31, 7400 Herning. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Viborg. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Skive. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Vejle. Læs mere her.

Besøg AAV Dæk Sorø. Læs mere her.