aavdæk.dk

Afbalancering

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Afbalancering af dæk

Ryster din bil, når du kører? Så trænger dine hjul sandsynligvis til at blive afbalanceret. Din bil ryster typisk, fordi dine hjul ikke ruller jævnt – og det kan være ganske ubehageligt at køre med. Så snart du oplever viberationer og ujævn kørsel – er det tid til afbalancering.

Hos AAV Dæk anbefaler vi, at dine hjul bliver afbalanceret, hver gang de bliver skiftet. Denne anbefaling gælder ved montering af nye dæk, ved en lapning eller ved et almindeligt hjulskift. Vil du være sikker på, at dine hjul bliver afbalanceret regelmæssigt? Vi tilbyder opbevaring af dæk inkl. hjulskift og afbalancering. Det kan du læse mere om her.

Lad os afbalancere dine dæk

Hos AAV Dæk har vi mere end 70 års erfaring indenfor dækbranchen – og vi ved mere om dæk og fælge end de fleste. Skal vi afbalancere dine hjul? Så kom forbi din lokale AAV Dæk. Vi sørger hurtigt for, at din bil igen kommer i balance, og vi byder gerne på kaffe imens.

Pris på afbalancering af dæk

Vores pris for afbalancering af dæk varierer afhængigt af metode og fælgtype. Lad os hjælpe dig med at finde den rette metode og pris for afbalancering. Kom forbi din lokale AAV Dæk – så vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Hvad er afbalancering?

Ved en afbalancering placerer vi dine hjul i en afbalanceringsmaskine, som måler hjulenes balance og samtidig indikerer, hvor vi skal placere eventuelle modvægte. På den måde sikrer vi, at massefordelingen i hjul og dæk er optimal – og dermed at dine hjul er i balance. Afbalancering bliver ofte forvekslet med sporing, men det er ikke det samme. Din bil har kun behov for sporing, hvis den er blevet sværere at styre. Når din bil har behov for at blive sporet, vil den typisk dreje til siden, selvom rattet står lige. Er du i tvivl om din bil trænger til sporing eller afbalancering? Ring til os – så finder vi sammen den rette løsning.

Forlæng levetiden på dine dæk

Hvis ikke dine hjul er afbalanceret korrekt, medvirker de til rystelser og ubalance i din kørsel. Udover at påvirke din køreglæde – har dæk, som ikke er i balance – ligeledes negativ indflydelse på din brændstoføkonomi. Ved regelmæssig afbalancering, undgår du, at dine dæk bliver slidt skæve.

Du er velkommen til at ringe til din lokale AAV Dæk, hvis du har spørgsmål – eller du ønsker at bestille en tid.