aavdæk.dk

Alliance

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Alliance landbrugsdæk

Alliance

Alliance startede i Israel i år 1950 – hvilket betyder, at de har mere end 70 års erfaring at trække på, når det kommer til at udvikle og producere dæk. Gennem årerene har den israelske dækproducent haft fokus på at udvikle nye teknologier, som gør deres dæk mere sikre og holdbare i længden. Alliance har bl.a. specialiseret sig i at producere dæk til landbruget – og deres traktordæk er i dag blandt de mest efterspurgte i deres kategori og klasse på markedet.

Er du på udkig efter nye dæk til din traktor, din gyllespreder eller din havetraktor? Hos AAV Dæk har vi stor erfaring med at skaffe de helt rigtige dæk til – og udføre dækservice på alle typer landbrugsmaskiner. Vi har altid et stort udvalg af kvalitetssikre landbrugsdæk fra Alliance på lager – og med vores rullende værksted kan vi komme dig til undsætning 24 timer i døgnet. Hos os får du altid hurtig og perfekt montering samt professionel og kvalificeret rådgivning.

Alliance traktordæk

Alliance traktordæk

Når vi taler om dæk til traktorer, gyllevogne og øvrige landbrugsmaskiner kommer vi ikke uden om Alliance. Med deres moderne teknologi og innovative mindset har den israelske dækproducent gang på gang bevist, at de er i stand til at producere dæk, som lever op til landbrugsbranchens mange udfordringer.

Blandt Alliances mest populære og anerkendte dækserier finder vi Agristar II; en unik serie, som er udviklet i samarbejde med landmænd til landmænd. Alliance Agristar II serien har vundet flere tests – hvor dækkene bl.a. får ros for at være blandt de bedste i sin klasse både når det gælder design, men også når det gælder robusthed, sikkerhed og holdbarhed. Derudover er Alliance er uden tvivl blandt verdens førerende producenter af terrængående dæk. Du kan læse mere om Alliance og deres forskellige landbrugsdæktyper her.  

Er dine traktordæk ved at være blankslidte? Og ønsker du et godt tilbud på Alliance dæk? Så kontakt os gerne – og lad få en snak om dit behov.  

Vi forhandler Alliance dæk

Vi forhandler Alliance dæk

Hos AAV Dæk forhandler vi som standard Alliance dæk til:

 

  • Landbrug

Andre dæktyper kan fremskaffes på forespørgsel.

Køb og få monteret dine dæk hos din lokale AAV Dæk

Køb og få monteret dine dæk hos din lokale AAV Dæk

Du kan købe og få monteret dæk hos din lokale AAV Dæk:

AAV Dæk Aarhus
Sintrupvej 40, 8220 Brabrand
Tlf.: 86 24 99 99

AAV Dæk Aalborg
Fåborgvej 11, 9220 Aalborg Øst
Tlf.: 98 15 60 00

AAV Dæk Herning
Sandagervej 31, 7400 Herning
Tlf.: 97 12 04 22

AAV Dæk Viborg
Morsøvej 9a, 8800 Viborg
Tlf.: 41 19 12 12

AAV Dæk Skive
Engvej 8 th., 7800
Tlf.: 97 52 43 88

AAV Dæk Vejle
Sydkajen 2a, 7100 Vejle
Tlf.: 50 90 12 12

AAV Dæk Sorø
Depotvej 4, 4180 Sorø
Tlf.: 57 82 06 09

Ønsker du at høre mere? Kontakt din lokale AAV Dæk og få et godt tilbud på dæk.

Alliance dæk