aavdæk.dk

Continental

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Continental dæk

Continental dæk

Continentals historie går mere end 150 år tilbage – og de kan derfor prale af at være blandt de ældste og mest erfarne dækproducenter i verden. Continental er verdens fjerdestørste dækproducent – og cirka hver fjerde bil, som er fremstillet i Europa, forlader de europæiske bilfabrikker med Continental dæk.

Continental blev grundlagt i Hannover i Tyskland i 1871 med en ambition om, at deres dæk skulle bidrage til en mere tryg og sikker hverdag i trafikken. Under mottoet: ”Sikkerhed starter med dækket” har de sidenhen formået at gøre deres dæk mere og mere sikre. 

Continental har gjort det til deres mission at teste alle deres dæk, inden de endeligt bliver sat i produktion. Gennem såvel deres egne, som alverdens uafhængige dæktests, scorer den europæiske dækproducent gang på gang topkarakterer – særligt når det kommer til sikkerhed.  

Det velkendte gule og sorte logo – med den ikoniske, stejlende hest – er for mange blevet synonym med høj kvalitet og god sikkerhed på vejene – og  Continental er dermed gået hen og blevet et kendt og anerkendt dækmærke blandt de fleste europæiske bilejere. 

Er du på udkig efter dæk fra Continental? Hos AAV Dæk kan vi både skaffe og montere dine dæk for dig! Kontakt os for at høre nærmere.

Vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk

Vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk

Er dine dæk ved at være blankslidte? Så er det på tide at investere i nogle nye. Uanset om du er på udkig efter nye sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk – kan du trygt vælge dæk fra Continental.

Prøv for eksempel disse kendte modeller: Continental SportContact (sommerdæk), Continental WinterContact (vinterdæk) eller Continental  AllSeasonContact  (helårsdæk).

Ønsker du et tilbud på nogle af ovenstående modeller? Så kontakt din lokale AAV Dæk – vi forhandler alle tilgængelige størrelser.

Continental dæk til alle formål

Continental dæk til alle formål

Hos AAV Dæk forhandler vi som standard Continental dæk til:

  • Personvogne
  • Varevogne
  • Lastbiler
  • Landbrug
  • Industri

Andre dæktyper kan fremskaffes på forespørgsel.

Køb og få monteret dine dæk hos AAV Dæk

Køb og få monteret dine dæk hos AAV Dæk

Du kan købe og få monteret dine dæk hos:

AAV Dæk Aarhus
Sintrupvej 40, 8220 Brabrand
Tlf.: 86 24 99 99

AAV Dæk Aalborg
Fåborgvej 11, 9220 Aalborg Øst
Tlf.: 98 15 60 00

AAV Dæk Herning
Sandagervej 31, 7400 Herning
Tlf.: 97 12 04 22

AAV Dæk Viborg
Morsøvej 9a, 8800 Viborg
Tlf.: 41 19 12 12

AAV Dæk Skive
Engvej 8 th., 7800
Tlf.: 97 52 43 88

AAV Dæk Vejle
Sydkajen 2a, 7100 Vejle
Tlf.: 50 90 12 12

AAV Dæk Sorø
Depotvej 4, 4180 Sorø
Tlf.: 57 82 06 09

Ønsker du at høre mere? Kontakt din lokale AAV Dæk og få et godt tilbud på dæk fra Continental.