aavdæk.dk

Dækopbevaring og hjulskift

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Dækopbevaring og hjulskift

Leder du efter en komfortabel pakkeløsning med dækopbevaring og hjulskift? Hos os får du professionel opbevaring af dæk, i forbindelse med de årlige hjulskift, i alle vores afdelinger i Aarhus, Aalborg, Herning, Skive, Viborg, Vejle og Sorø.

Vi opbevarer dine dæk i tiden mellem sæsonskiftet fra sommer til vinter og omvendt – og vi sørger ligeledes for at skifte dine dæk inden hver sæson. Alt du skal gøre er at bestille en tid – og komme forbi dit lokale AAV-dækcenter med din bil – når tiden er inde til et hjulskift. 

AAV Dæk – din professionelle dækpartner

Hos AAV Dæk har vi gennem mere end 70 år specialiseret os i alt inden for dæk og fælge – og vi er eksperter inden for vores felt. Vores dygtige dækmontører er professionelle, hurtige og servicemindede – og de klarer hurtigt dit hjulskift for dig – alt imens du kan nyde en kop kaffe i vores kunderum.   

Kom forbi os med dine dæk, så klarer vi resten

Hos AAV Dæk tilbyder vi opbevaring af dæk som en del af vores pakkeløsninger, hvor hjulskift som minimum altid er inkluderet. Vi kontrollerer altid mønsterdybde, ventiler, dæktryk og fælge inden montering – på den måde kan du altid være sikker på, at dine dæk er sikre og lever op til lovens rammer. Nedenfor finder du vores opbevaringspakker og priser på hjulskift og opbevaring.

Dækopbevaring inkl. hjulskift

Bronze

Hjul på fælge
645 KR. / Pr. sæson
 • Hjulskift
 • Dækopbevaring
 • Dækforsikring

Bronze 2

Løse dæk
1355 KR. / Pr. sæson
 • Hjulskift
 • Dækopbevaring
 • Dækforsikring
 • Afbalancering
 • Montering på fælg

Sølv

Hjul på fælge
1098 KR. / Pr. sæson
 • Hjulskift
 • Dækopbevaring
 • Dækforsikring
 • Afbalancering

Guld

Hjul på fælge
1288 KR. / Pr. sæson
 • Hjulskift
 • Dækopbevaring
 • Dækforsikring
 • Afbalancering
 • Vask af hjul

Priserne er pr. sæson (sommer og vinter) inkl. moms.

Bronzepakken 1

I denne bronzepakke får du opbevaring af dæk (hjul på fælge) inkl. hjulskift. Vi opbevarer dine dæk på fælge – og skifter dem for dig, når sæsonerne skifter fra sommer til vinter og omvendt. Det eneste du skal gøre er at bestille en tid til hjulskift, når det passer dig.    

Bronzepakken 2

I denne bronzepakke får du opbevaring af dæk (løse dæk) inkl. hjulskift, afbalancering og montering. Vi opbevarer dine dæk – og monterer dem på dine fælge, når sæsonerne skifter. Med denne pakke afbalancerer vi altid dine dæk inden montering. Det eneste du skal gøre er at bestille en tid til dækskift, når det passer dig.   

Sølvpakken

I sølvpakken får du opbevaring af dæk (hjul på fælge) inkl. hjulskift og afbalancering. Vi opbevarer dine dæk på fælge – og skifter fra sommer- til vinterdæk og omvendt for dig. Med sølvpakken afbalancerer vi altid dine dæk for dig inden montering. Det eneste du skal gøre er at bestille en tid til hjulskift, når det passer dig.   

Guldpakken   

I guldpakken får du opbevaring af dæk (hjul på fælge) inkl. hjulskift, afbalancering og vask af hjul. Vi opbevarer dine hjul – og skifter dem for dig, når sæsonerne skifter fra sommer til vinter og omvendt. Med guldpakken afbalancerer vi dine dæk – og sørger for at vaske dine dæk og fælge inden montering. Det eneste du skal gøre er at bestille en tid til hjulskift, når det passer dig.

Har du spørgsmål til ovenstående – eller du ønsker at gøre brug af en af pakkerne – er du mere end velkommen til at ringe direkte til dit lokale AAV-dækcenter.

Korrekt opbevaring af dæk

Det er vigtigt, at du passer godt på dine dæk, da de er den eneste kontakt mellem din bil og vejen. Dine dæk kan risikere at blive ødelagte – og dermed ubrugelige – hvis de bliver opbevaret forkert. Vi må desværre lidt for ofte kassere bilejeres dæk – når de kommer med dem hos os for at få dem monteret – fordi de har været opbevaret helt forkert f.eks. i en fugtig kælder eller i en utæt carport.
Dæk er ikke blot noget gummi rundt om en fælg – de er nøje kalibreret, og de består af en række kemikalier, der skal sikre deres styrke og holdbarhed. Endelig må dine dæk ikke have punkteringer, småskader, huller eller revner, da disse kan blive til større skader. Derfor skal du altid sikre korrekt opbevaring af dine dæk. Når du vælger professionel dækopbevaring, kan du være tryg ved, at dine dæk bliver opbevaret korrekt.

Hos AAV Dæk opbevarer vi dine dæk under de helt rigtige forhold. Ved korrekt dækopbevaring undgår du bl.a., at gummiet bliver hårdt, mørnet eller får revner. På den måde slipper du for at stå med ødelagte dæk, når det er tid til at tage dem i brug for en sæson. Vi tilbyder professionel dækopbevaring og hjulskift for en fast halvårlig pris – det gør det både enkelt og nemt for dig at være bilejer.

Inden dækopbevaring

Vi anbefaler, at du kører din bil i vaskehallen, inden du afleverer dine dæk til opbevaring – medmindre du vælger guldpakken, som er inkl. vask af dine hjul. Hvis dine hjul er rene inden dækopbevaring, undgår du, at skidt og snavs sætter sig permanent fast på dine dæk og fælge, når de ligger stille i en sæson.