aavdæk.dk

Dækservice

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Dækservice

Hos AAV Dæk kan vi – med mere end 70 års erfaring indenfor dæk og fælge – kalde os stolte dækspecialister. Vi bestræber os på at være din professionelle dækpartner – og vi gør en dyd ud af at levere den absolut bedste dækservice.

Ring til eller kig forbi dit lokale AAV-Dækcenter i Aarhus, Aalborg, Herning, Vejle, Viborg, Skive eller Sorø. Vi yder dagligt alle former for dækservice fx lapning, hjulskift eller afbalancering.

Er dit dæk punkteret?

Er du punkteret? Vi lapper dit bildæk – så du kan komme hurtigt og sikkert videre. Ring til eller kig forbi dit lokale AAV-Dækcenter i dag. Vi lapper dit dæk hurtigt og effektivt. Book tid til lapning her.

Er det tid til et sæsonskift?

Er tiden inde til at få skiftet fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt? Las os klare dit hjulskift for dig. Ring i til dit lokale AAV-Dækcenter i dag og bestil tid at få skiftet dine dæk. Vi tilbyder også hjulskift som en del af en pakkeløsning – læs mere her.

Trænger dine dæk til at blive afbalanceret?

Er dine dæk ude af balance? Lad os stå for at afbalancere dine dæk. Regelmæssig afbalancering forlænger levetiden på dine dæk – og forbedre din køreglæde. Bestil en tid til at få afbalanceret dine dæk hos dit lokale AAV-Dækcenter – eller sørg for at få det gjort i forbindelse med de årlige hjulskift. Vi tilbyder ligeledes afbalancering som en del af en pakkeløsning – læs mere her.

Hjulvask

Mange vælger at få vasket deres hjul før et sæsonskift. Hop med på vaskebølgen og undgå, at skidt og snavs sætter sig permanent fast på dine dæk. Du kan samtidig være sikker på, at dine dæk er rene og pæne næste gang, de skal monteres. Vi anbefaler som udgangspunkt altid, at du får rengjort dine dæk inden et sæsonskift. Vi tilbyder også hjulvask som en del af en pakkeløsning – læs mere her.

Opbevaring af dæk

Ved du ikke, hvor du skal opbevare dine dæk mellem sæsonerne? Slip for besværet med at opbevare og transportere dine dæk frem og tilbage til dit lokale dækcenter. Hos os kan du få forskellige opbevaringsløsninger inkl. hjulskift. Hos os får du sikker og korrekt opbevaring af dæk.

Overvågning af dæktryk

Uanset om din bil er udstyret med TPMS (elektronisk overvågning af dæktryk) eller ej – hjælper vi dig altid med at sikre, at dit dæktryk er korrekt. Vi har også styr på at nulstille TPMS ved dækskift.

Mobil dækservice

Er du erhvervsdrivende? Vi tilbyder mobil dækservice hele døgnet. Vi kommer dig til undsætning –i tilfælde af akut behov for dækservice på motorvejen, på landevejen, på marken, i grusgraven eller lignende – vi er kun et opkald væk. Ring til dit lokale AAV-Dækcenter ved behov for akut hjælp.

Kontakt dit lokale AAV Dækcenter

Leder du efter en professionel dækpartner, som tilbyder det bedste inden for dækservice? Du er altid velkommen til at ringe til eller kigge forbi dit lokale AAV Dækcenter. Du kan også sende os en besked ved at benytte vores kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig, hvad end du har spørgsmål eller gerne vil bestille tid til forskellige typer af dækservice.

Er du på udkig efter nye dæk? Vi forhandler ligeledes alle typer dæk og fælge – og vi har altid et stort udvalg af alle de kendte dækmærker på lager. Er du på udkig efter nye vinterdæk, sommerdæk eller måske helårsdæk – vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige dæk til dit behov.