aavdæk.dk

Vredestein

24/7 BREAKDOWNSERVICE

Vredestein – høj ydeevne og komfort

Med over 100 år på bagen er Vredestein en af de ældste og mest erfarne dækproducenter i verden – deres lange historie og innovative mind-set har medvirket til, at de i dag kan bryste sig af at være blandt Europas førerende inden for produktion og salg af dæk. 

Vredestein producerer kvalitetsdæk til personbiler samt landbrugs- og industrimaskiner – desuden indtager de en unik position, når det kommer til at udvikle og producere dæk til veteranbiler. Takket være Vredesteins brede sortiment er det stort set altid muligt at finde de helt rigtige dæk.

Ønsker du et tilbud på dæk fra Vredestein? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale AAV Dæk, vi er klar til at hjælpe dig.

Personvognsdæk

Uanset om du er på udkig efter nye vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk til din bil – kan du trygt vælge dæk fra Vredestein. Blandt deres mest populære modeller er: Vredestein Snowtrac 5 (vinterdæk), Vredestein Sportrac 5 (sommerdæk) og Vredestein Quatrac 5 (helårsdæk).

Køb og få monteret dine dæk hos din lokale AAV Dæk. Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Dæk til veteranbiler

Leder du efter nye dæk til din veteranbil? Vredestein har en unik position på markedet, når det kommer til veteranbildæk – og de er blandt de førerende i verden inden for dette felt. 

Særligt med ”Sprint Classic” har Vredestein skabt et dæk – som, på en gang, fuldender de klassiske veteranbilers udtryk – og som  samtidig lever op til nutidens mange sikkerhedsforanstaltninger omkring moderne dæk.

Hos AAV Dæk hjælper vi dig gerne med at skaffe de helt rigtige dæk til din veteranbil – og vi kan også sagtens montere dem for dig. Ønsker du at høre mere? Ring til din lokale AAV Dæk og lad os få en snak om dit behov.  

Vi kan skaffe Vredestein dæk til næsten alle formål

Hos AAV Dæk forhandler vi som standard Vredestein dæk til:

  • Personvogne
  • Varevogne
  • Landbrug
  • Veteranbiler

Andre dæktyper kan fremskaffes på forespørgsel.

Ønsker du at høre mere eller ønsker du et godt tilbud på dæk fra Vredestein? Kontakt din lokale AAV Dæk og lad os få en snak om dit behov.  

Køb og få monteret dine dæk hos AAV Dæk

Du kan købe og få monteret dine dæk hos:

AAV Dæk Aarhus
Sintrupvej 40, 8220 Brabrand
Tlf.: 86 24 99 99

AAV Dæk Aalborg
Fåborgvej 11, 9220 Aalborg Øst
Tlf.: 98 15 60 00

AAV Dæk Herning
Sandagervej 31, 7400 Herning
Tlf.: 97 12 04 22

AAV Dæk Viborg
Morsøvej 9a, 8800 Viborg
Tlf.: 41 19 12 12

AAV Dæk Skive
Engvej 8 th., 7800
Tlf.: 97 52 43 88

AAV Dæk Vejle
Sydkajen 2a, 7100 Vejle
Tlf.: 50 90 12 12

AAV Dæk Sorø
Depotvej 4, 4180 Sorø
Tlf.: 57 82 06 09

Ønsker du at høre mere? Kontakt din lokale AAV Dæk og få et godt tilbud på dæk fra Vredestein.